TBA 3.0 - tijdelijke boorgat afdichting

TBA 3.0 - tijdelijke boorgat afdichting

Met de compleet vernieuwde TBA werk je veilig aan gasaansluitingen bij saneringswerkzaamheden. Dit gepatenteerde systeem helpt je veilig en gasloos het boorgat in de hoofdleiding tijdelijk af te dichten, zodat je de gasaansluitleidingen kunt vervangen. Daarmee werk je veiliger en zonder onderbrekingen aan de gasleiding.

De TBA koffer

De praktische koffer zit vol slimme innovaties; het TBA-toestel is licht in gewicht, alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig en het toestel wordt gebruikt op alle kunststof opzetstukken.

Voordelen van de TBA:
  • Snel en veilig opzetstukken vervangen.
  • Opbouwelementen gemaakt van lichtgewicht sterk POM-materiaal.
  • Tegendruk veerpen zorgt voor afdichting van het boorgat in de hoofdleiding.
  • Al het benodigde gereedschap in één koffer.

Hoe werkt de TBA?

Je plaatst met de TBA een tijdelijke afdichting in de vorm van een membraan in het boorgat. Daardoor kun je veilig oude opzetstukken verwijderen; de tegendruk van de veerpen zorgt voor de afdichting van het boorgat in de hoofdleiding. Na vervanging en aansluiting van het GLW-opzetstuk kun je gemakkelijk het membraan uit het boorgat verwijderen. Tevens is de koffer eenvoudig in te zetten voor lekkende GLW-opzetstukken waardoor er nog maar enkele onderdelen benodigd zijn. Het werk is hierdoor nog makkelijker en veiliger voor de storingsmonteur. Voor meer details en video instructies klik dan hier.

Wil je direct een offerte aanvragen over de TBA koffer? Dat kan natuurlijk! Bekijk alle specificaties in onze catalogus. 

Neem contact met ons op