Nederlands kampioen canicross kiest bewust voor Easy Aero dakventilator

06-05-2024
Nederlands kampioen canicross kiest bewust voor Easy Aero dakventilator
Klantcase

Paulina Twornicki

Paulina Twornicki is erg actief in de hondensport, canicross. Hierbij leggen hond en baasje zo snel mogelijk een parcours af. Samen met haar honden heeft Paulina al mooie resultaten behaald. Ze mag zich zelfs meervoudig Nederlands Kampioen noemen. Om optimaal te kunnen presteren is het belangrijk dat haar honden een goede ventilatie hebben tijdens het transport. Daarom hebben wij de bus van Paulina voorzien van een Easy Aero dakventilator. Haar honden hebben nu tijdens het transport altijd voldoende frisse lucht en komen fit aan op hun locatie. Wij vroegen Paulina naar haar verhaal en haar ervaringen met de Easy Aero dakventilator.
"Het is allemaal begonnen toen ik 10 jaar geleden met mijn hond op het strand aan het hardlopen was. Ik raakte in gesprek met iemand die de sport canicross beoefende en aan mij vroeg of dat niks voor mij was. Ik had nog nooit van deze sport gehoord maar het leek mij wel leuk, dus ben een keer gaan kijken. Nooit verwacht dat zoveel jaren later mijn hele leven in het teken van de canicross zou staan."

Goede ventilatie heel belangrijk

"Samen met mijn honden vormen wij nu een (top)sportteam. En topsporters die optimaal willen presenteren, hebben de beste materialen en verzorging nodig. Om ervoor te zorgen dat de honden in topconditie op locatie aankomen, heb ik de bestelwagen van alle gemakken voorzien. Naast de airco, een kachel, twee 2 kennels met speciale matrassen en jassen, mag goede ventilatie natuurlijk niet ontbreken."

“Veel mensen in deze sport hebben een bus met een dakventilator. De elektrische dakventilator van Le Mans is hierbij zeer geliefd. In eerste instantie wil je automatisch mee met de trend, want iedereen heeft het dus het zal wel goed zijn. Maar omdat ik altijd het beste voor mijn honden wil, ben ik mij toch nog even in de verschillende dakventilatoren gaan verdiepen. En toen stuitte ik op de Easy Aero dakventilator. Door de push and pull werking was ik gelijk gecharmeerd van deze ventilator.” vertelt Paulina Twornicki.

Easy Aero hondentransport bestelwagen

Geen gat in de vloer is geen tocht

"Ik heb voor de Easy Aero gekozen, omdat mijn honden ten alle tijden frisse lucht nodig hebben. De Easy Aero zuigt niet alleen de lucht af, zoals veel ventilatoren doen, maar het blaast ook frisse lucht de cabine in. Daarbij heb je voor luchtverversing enkel de ventilator nodig en hoeven er geen gaten in de vloer van de bus gemaakt te worden. Bij andere ventilatoren, die enkel afzuigend werken, wordt een gat in de vloer wel aangeraden. Maar een gat in de vloer zorgt voor tocht en dat risico kan ik voor mijn honden niet nemen. Door het dubbele systeem van de Easy Aero is luchtverversing gegarandeerd, zonder stramme spieren door tocht!

quotes

“Het grote voordeel van de Easy Aero dakventilator is dat je geen gat in de bodem van je bus hoeft te boren, waardoor tocht en stramme spieren voor de honden worden voorkomen."”

Paulina Twornicki | topsporter canicross

Werking Easy Aero

"Ik ben heel erg blij met de Easy Aero dakventilator op mijn bus. Omdat de warme lucht door het ene gat van de ventilator wordt afgevoerd en frisse lucht door het andere gat binnenkomt, koelt de temperatuur in de laadruimte supersnel af. Helemaal als ik de airco aanzet. Door het raampje in het tussenschot kan er dan ook koude lucht naar achteren."

"Met de Easy Aero dakventilator heb ik de garantie, dat mijn hondjes altijd frisse lucht hebben. Of dat we nu onderweg zijn of stilstaan. De Easy Aero kan namelijk ook aan als we op een wedstrijd zijn. Het dubbele systeem zorgt ervoor dat de lucht in de bus altijd wordt ververst. Met de extra accu kan de ventilator tot wel twee dagen draaien, zonder dat deze leeg getrokken wordt."

"De honden hoeven in de winter ook niet te koukleumen. Naast hun jassen hebben zij ook een kachel. Geen enkele reis, in welk weer ook, staat ons nu nog in de weg!"

Easy Aero dakventilator bestelwagen hondensport

Samenwerking met Imbema

"Imbema support mijn reis naar geweldige topprestaties door het sponseren van de Easy Aero dakventilator. Alles was super geregeld, zodat de bus klaar zou zijn voor gebruik. De inbouw afspraak was bij Car Inbouw Delft en de dakventilator zat er binnen 24 uur op! Hier is de bus ook direct van een geweldige reclame voorzien.

Met de Easy Aero dakventilator op mijn bestelbus, trek ik veel bekijks op de wedstrijden. Dit komt mede door de reclamesticker. Mensen willen meer informatie en weten waarom ik juist voor de Easy Aero gekozen heb. Het dubbele systeem verdient niet veel uitleg, enkel een korte demonstratie!

reclame bestelwagen easy aero dakventilator transport honden

Uitleg sport en prestaties

Canicross is een sport waarbij de atleet en zijn hond 1 team zijn. De hond trekt zijn baas voort en samen leg je zo snel mogelijk een parcours af. Samen met haar honden heeft Paulina al meerdere mooie resultaten behaald. Deze begonnen in 2017, toen werden zij 3e van Nederland tijdens net NK. Daar lieten zij het niet bij zitten want brons zou kunnen veranderen in goud en dat deed het! Vanaf 2018 mag Paulina zich, samen met haar honden, regerend Nederlands Kampioen noemen. Ook op wereldniveau is er gestreden en staan ze 8e op de ranglijst. Op naar meer mooie avonturen!

Let op: bij transport met dieren moet je erg voorzichtig zijn. Bepaal samen met je inrichter wat voor jouw bestelwagen de juiste oplossing is.

Meer informatie over de Easy Aero dakventilator?